July 17, 2012

Segmen Promote Blog by Jal

Hari ini untuk pertama kalinya (cis..!! skema) hamba cuba-cuba join segmen promote blog.. haha..  Yela.. blog tak famous pun. Nak cari rakan-rakan baru. Siapa-siapa blogger yang sudi join, silalah klik banner di bawah ni ye.. Mudah sahaja:

>>> Klik banner orang "malas" ni sebelum 24 Julai.
>>> Ikut arahan di blog http://sayagilerpurple.blogspot.com
>>> Selepas itu, link anda akan dipromotekan oleh beliau.


Sekian, terima kasih.....

16 comments:

  1. hehehehe...bukan orang malas lor!!!muke orang ngah bohsan....hakhakhak...n'way,salam kenal...terjah sineh jap....ngeee!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. lebih kurang la tu.. haha... k2, salam kenal jugak.. tq..

      Delete
  2. datang dari segmen yg sama

    done follow :)

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html

    ReplyDelete
  3. hai dah follow awak, salam kenal Tuan Hamba

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq.... salam kenal pada empunya diri juga..

      Delete
  4. salam kenal... datang dari http://dekniemyeyes.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html

    jangan lupa singgah yer... thanks..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal... dah singgah tadi.. tq...

      Delete
  5. salam perkenalan
    jenguk dan follow.
    dtg dr segmen yang sama :)
    jemput ke blog

    http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html

    ReplyDelete
  6. #25 follow dari segment yg sama :

    http://n-mcd.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html

    ReplyDelete
  7. singgah sini dari segmen yang sama..done follow u.follow me back :D http://duniahatisaya.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html

    ReplyDelete
  8. promote done, jom terjah http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/07/mereka-awesome.html Thanks yar join

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks to u too bro.. buat la lagi segmen macam ni. confirm hamba join. hehe..

      Delete
  9. http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html#comments

    foLLOw here..! hit me back!

    ReplyDelete